BOSSINSTRUKS:Følg BIR sin Sorterinsguide som heng på veggen på Grovkjøkkenet:
Kaffigrut og Matavfall skal sorterast ut og leggast i behaldar merka
Matavfall under oppvaskbenken på kjøkkenet. Full pose skal leggast i Bokashi-behaldar som står på Grovkjøkkenet. Sett i ny Biopose.
Restavfall skal sorterast ut samlast i bosspann merka restavfall under
oppvaskbenken på kjøkkenet. Det skal settast i ny plastsekk når den brukte er
tatt ut.
Plastsekken skal knytast att og
leggast i container for restavfall som står ute ved innkøyringa. Sett i ny
plastsekk.
Nøkkel til Bosscontainer heng på krok
i mellomgangen bak kjøkkenet. OBS! Husk å henge nøkkelen på plass att!
Plastemballasje skal samlast og leggast i spesialsekk for
plastavfall Bedrift som heng i stativ merka plastavfall på Grovkjøkkenet. Ny spesialsekk ligg i nedre skuff unden Bokashi-behaldaren.
Kantinebestyrer er ansvarleg for å
legge full plastsekk oppå Containeren for Papiravfall på hentedagen.
Papiravfall skal samlast og leggast i container
for papir som står ute ved innkøyringa.
Nøkkel til Bosscontainer heng på krok
i mellomgangen bak kjøkkenet. OBS! Husk å henge nøkkelen på plass att!
Glass- og metallemballasje skal samlast i kasse som står på
Grovkjøkkenet.
Pantbare tomflasker skal samlast i plastsekk som heng i
stativ som står i mellomgangen bak kjøkkenet.